دوشنبه ۲۴ شهریور ۰۴

غذاهاي نپال( توكپا)

در اين مجله قصد داريم مطالبي جذاب در زمينه گردشگري با شما در ميان بگذاريم. پس با ما همراه شويد.

توكپا يكي از غذاها يا بهتر بگيم پيش غذاهاي پر طرفدار تند نپال است كه از طعم و عطر خاصي برخوردار است. اين غذا يك سوپ نودل و رشته ي بي نظير است كه  با سبزيجات تازه و معطر، قارچ و گوشت بوفالو يا (بز، بره، مرغ يا گاو) پخته مي شود و از ادويه هاي متنوعي در پخت اين سوپ استفاده مي شود. اين غذا برگرفته از غذا و فرهنگ تبت است. در زبان تبتي به رشته، توپكا گفته مي شود به همين دليل اسم اين غذا توپكا نام گرفته است.

براي ديدن عكس هاي اين غذا اينجا را كليك كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.